Freelance
SEO-specialist in Zutphen

Je vindt me aan de Zaadmarkt op nummer 94. Vlak om de hoek dus. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken.

Verstand van tekst & conversie

Geen aparte SEO-specialist en copywriter meer nodig. Ik heb verstand van SEO én weet hoe je converterende teksten schrijft. 

SEO-specialist
sinds 2011

Werk met mij samen en je hebt de beschikking over 10 jaar aan SEO-ervaring. Voorkom de fouten die ik al heb gemaakt. 

Altijd bij je in de buurt

Even iets doornemen of afstemmen? Ik ben altijd in de buurt en kom zo bij je langs. Wel zo handig.

Ik ben je freelance SEO-specialist in Zutphen

Ik ben Robert van Heerde. Een SEO-specialist met verstand van tekst & conversie sinds 2011. Teksten spelen een bijzonder grote rol in de vindbaarheid van je website.

Ik leer je precies hoe je de perfecte tekst schrijft. Een tekst die goed werkt voor Google, maar net zo goed voor je bezoekers. Met de juiste teksten trek je de juiste klanten aan. Geen tijd om te schrijven? Dan schrijf ik ze voor je. 

Natuurlijk is SEO veel meer dan teksten schrijven. Hieronder zie je een overzicht van de onderdelen binnen SEO waar ik echt goed in ben.

Sinds augustus 2020 werkt ik fulltime als freelance SEO-specialist. Daarvoor heb ik gewerkt bij verschillende marketingbureaus, en bij bedrijven intern. Ik heb voor zóveel verschillende branches gewerkt dat ik de tel ben kwijtgeraakt.

Ik lees me dan ook moeiteloos in in jouw producten of diensten.

Robert van Heerde

Zaadmarkt 94
7201 DE Zutphen

06-25116172
Mail mij

Mijn specialisaties binnen SEO

SEO is ondertussen een behoorlijk breed begrip met vele facetten. De ene SEO-specialist is de andere niet. Daarom zie je hieronder precies waar ik echt goed in ben.

Exact inzichtelijk hoe je doelgroep zoekt naar jouw product of dienst.

Een logische navigatie helpt je vindbaarheid én gebruiksvriendelijkheid.

Zoekintentie

Achter elke zoekopdracht zit een vraag. Weten welke dat is, is onmisbaar om goed te scoren.

Copywriting

Een goede tekst vertelt bezoekers precies waarom ze met jou contact op moeten nemen.

Bloggen

Met een blog laat je je doelgroep al vroeg in de klantreis kennismaken met je bedrijf.

Onpage SEO

Onpage optimalisatie helpt zowel Google als je bezoekers de pagina te begrijpen.

Interne links

Een bijzonder krachtig en onderschat onderdeel van onpage SEO.

Local seo

Met local SEO trek je meer bezoekers naar je lokale bedrijf. Bijvoorbeeld in Zutphen.

Bovenaan in Google?

Dat wil iedereen natuurlijk. Maar het is belangrijk om de juiste prioriteiten te stellen. Bovenaan in Google staan is mooi, maar mag nooit het primaire doel zijn. Ik kijk veel meer naar het aantal bezoekers en aanvragen.

Want uiteindelijk gaat het erom in hoeverre SEO bijdraagt aan je omzet. Hoge posities zijn mooi, maar alleen als het ook iets oplevert. 

Je wil niet zomaar bezoekers, maar bezoekers die behoren tot je doelgroep. Richt je je op heel Nederland? Dan zorgen we dat je nationaal vindbaar wordt. Zitten jouw potentiële klanten in Zutphen? Dan passen we de strategie daarop aan.

Dit zeggen mijn klanten

Ernst Zijlstra
Mijn Autocoach
"Robert zorgde ervoor dat wij van 2.000 naar 13.000 Google-bezoekers per maand gingen. Dat resulteerde in een consistente stroom aan aanvragen. Hij weet als geen ander hoe je zoekopdrachten moet interpreteren. Dit vertaalt hij vervolgens naar pagina's die antwoord geven op de vragen waar potentiële klanten mee zitten."
Vanessa Neuerburg
Promodukties
“Robert is enorm goed in zijn vak. Hij reageert snel en neemt het voortouw voor verbeteringen.”
Cindy Guchelaar
Autobedrijf Otten
"Wij hadden wel behoefte om meer te leren over SEO om zo onze website autobedrijfotten.nl te optimaliseren. Via LinkedIn kwamen wij in contact met Robert. Die stelde voor om samen een dagdeel te gaan zitten om het e.e.a. uit te leggen over SEO. Hierbij hebben we een bestaande pagina onder de loep genomen en verbeterd. Robert was in zijn uitleg heel duidelijk en verhelderend. Je merkt dat hij inhoudelijk veel kennis heeft van SEO en de laatste ontwikkelingen scherp bijhoudt. Met de tips die hij heeft gegeven konden wij zelf verder om ook andere pagina's aan te pakken en te verbeteren. Naast dat het ook een leuke middag was, hebben we er veel van geleerd. En er is na twee maand al een goede verbetering te zien in de resultaten. Thanx Robert!"
Charley Vermij
Vsee Search Marketing
"Robert verdiept zich gemakkelijk in diverse bedrijven en onderwerpen, met goede teksten als resultaat. Communicatie verloopt altijd snel en de lijntjes zijn kort."

Wil je ook beter vindbaar worden in Zutphen of heel Nederland?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een eerste kennismaking. Tijdens deze kennismaking kijken we of we een match zijn.