SEO-sessie bij jou op locatie

Leer in een dagdeel je eigen website te optimaliseren als een SEO-specialist.

Praktische tips

We nemen één of meerdere pagina's van je eigen website onder de loep. Je krijgt praktische en concrete tips.

10 jaar ervaring

Je profiteert van 10 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van SEO en copywriting.

Verspil niet langer tijd

Verspil je tijd niet langer aan wijzigingen die geen zin blijken te hebben. 

Je website heeft potentie... maar hoe benut je die?

Je website is op dit moment niet goed (genoeg) vindbaar in Google. Je hebt de laatste tijd zelf het een en ander geprobeerd. Zoekwoordje hier, zoekwoordje daar. Maar het effect bleef uit.

  • Je potentiële klanten kunnen je niet vinden
  • Je verspilt een hoop kostbare tijd
  • Je concurrenten worden steeds beter vindbaar

Die potentiële klanten zitten nog steeds op de website van je concurrenten. Zonde. Niet alleen van die wegblijvende bezoekers, maar ook van alle tijd die je erin hebt gestoken. 

Dat is precies wat ik je ga leren

Tijdens de SEO-sessie pakken we de belangrijkste pagina's van je website erbij. Ik controleer ze van a tot z en vertel je precies wat ik zie.

Ik leer je je website te beoordelen als een SEO-specialist. Per onderdeel vertel ik je wat beter kan, waarom dit beter kan en hoe je dat concreet aanpakt.

  • Je besteed je tijd aan de juiste wijzigingen
  • Potentiële klanten vinden je steeds sneller
  • Je genereert meer omzet met je website

Na de SEO-sessie weet je precies welke onderdelen van invloed zijn op de vindbaarheid in Google. Je bent in staat om zelf je website te optimaliseren. Vanaf dit moment ga je meer bezoekers, aanvragen en omzet genereren met je website.

Dit vond Cindy van de SEO-sessie

"Wij hadden wel behoefte om meer te leren over SEO om zo onze website autobedrijfotten.nl te optimaliseren. Via LinkedIn kwamen wij in contact met Robert. Die stelde voor om samen een dagdeel te gaan zitten om het e.e.a. uit te leggen over SEO. Hierbij hebben we een bestaande pagina onder de loep genomen en verbeterd. Robert was in zijn uitleg heel duidelijk en verhelderend. Je merkt dat hij inhoudelijk veel kennis heeft van SEO en de laatste ontwikkelingen scherp bijhoudt. Met de tips die hij heeft gegeven konden wij zelf verder om ook andere pagina's aan te pakken en te verbeteren. Naast dat het ook een leuke middag was, hebben we er veel van geleerd. En er is na twee maand al een goede verbetering te zien in de resultaten. Thanx Robert!"
Cindy Guchelaar
Autobedrijf Otten

Ik ben Robert

Een SEO-specialist en copywriter sinds 2011. Je wil in contact komen met je potentiële klanten. En om dat te bereiken, moet je precies weten wat je wel en niet in je tekst verwerkt.

Waar lopen potentiële klanten tegenaan? Welke bezwaren en twijfels hebben ze? Wat zijn de èchte voordelen van jouw product of dienst?

Want SEO draait niet alleen om een betere vindbaarheid in Google. De bezoekers moeten ook daadwerkelijk getriggerd worden om contact met je op te nemen.

Daarom vind ik het ook zo belangrijk om de SEO-sessie bij jou op locatie te geven. Zo krijg ik direct een gevoel bij jou en bij je bedrijf.

Voor het beste resultaat hebben we elkaar nodig. Want jij hebt verstand van je product of dienst, en ik heb verstand van SEO.

Als we die twee samenbrengen, komen we tot geweldige resultaten. Daar ben ik van overtuigd.

De sessie is wat dat betreft de perfecte manier om een start te maken met SEO. Ik krijg vaak het compliment dat ik op een prettige manier uitleg geef. Ik denk dat je verrast zult zijn over hoeveel je in slechts 4 uur tijd kunt leren. 

Denk je dat de SEO-sessie iets voor jou is? Dan spreek ik je graag binnenkort. Neem hieronder contact met mij op.

SEO-specialist Robert van Heerde

Praktische informatie

Locatie

Ik kom naar je toe voor de SEO-sessie. De sessie wordt dus altijd gehouden op je eigen locatie.

Duur

De sessie duurt 4 uur. Bijvoorbeeld van 09:00 - 13:00 of van 13:00 - 17:00 uur.

Kosten

Vanaf 350 euro exclusief reiskosten en btw. Het exacte bedrag hangt af van de reistijd- en afstand.

Interactie

Je hebt tijdens de sessie meer dan genoeg tijd om al je vragen te stellen.

Iets voor jou?

Of heb ik nog niet al je vragen beantwoord? Laat hieronder je gegevens achter en ik vertel je alles over de SEO-sessie.

Klantervaringen